четвъртък, 19 май 2011 г.

Как да си направим стенен луксозен часовник

Здравейте приятели! Предлагам ви идея как от плочка можете да направите луксозен подарък на някой ваш приятел,а защо ли не и на шефа..
Материали:
Една плочка / цвят по желание/
Стар механизъм от часовник.
Малки камъчета за декориране /бели и червени и по- възможност плоски.
Лепило /бързо стягащо/

Взимате една плочка по-ваш избор и я отрязвате в форма каквато на вас ви харесва/ Препоръчвам по- строги форми/ След това намирате център и дупчите дупка.После там ще пъхнете механизма от задната страна.Това ще стане в по-късен етап.Време е да се започне с лепенето на камъчетата.Ползвайте по-големи камъчета за часовете / 12,3,6,9/ виж снимката. Останалите нека да бъдат с размера на логото и името  което ще си измислите.
Камъчетата  които отброяват часовете от 00 до 00 им направете легла с малка видия за плочки.Това се прави защото камъчетата от задната страна са конусовидни и трябва да потънат в дупките които преди това сте направили.Залепете с лепило.Браво на вас!!!Щом сте стигнали дотук имате железни нерви..Ако следите моите публикации там съм обяснил подробно хватката как да направите стрелките и да не ви се разминават с  часовете.
Логото го правете с плоски камъчета за да може да се лепят по лесно.
Ето вече имате луксозен часовник с който може  да се гордеете или  който може  да подарите на шефа си с логото на фирмата и неговото име.Пък туко виж и заплатата може да ви  вдигне. Дай боже!!
Успех!!!!!!





от iashkiservices  / Питайте не ни жалете/

1 коментар:

  1. Предложението за часовник е много добро. Изглежда много красив и ще отива на почти всичко. Благодаря за идеята!

    ОтговорИзтриване